Vanzari auto second hand in Bacau

vanzari auto second hand in Bacau

Vanzari auto second hand in Bacau

De ce vanzari auto second hand in Bacau?

Se spune ca atunci cand tu ai experiente negative incepi sa iti doresti sa creezi ceva care sa te ajute si pe tine sa nu mai traiesti respectiva experienta negativa.

Avand  insa atat de multi oameni in jurul nostru care au avut neplaceri create de masini second hand cumparate fara a le sti istoricul, am inceput sa facem vanzari auto second hand in Bacau avand posibilitatea de a le furniza clientilor nostri un raport tehnic al masinii, aceasta fiind achizitionata de pe platforme care lucreaza doar in baza unor standarde europene care includ si acest aspect: raportul tehnic al masinii sa fie la zi. 

Implicit, am creat serviciul de vanzari auto second hand in Bacau stiind ca putem garanta pentru kilometrii pe care ii are masina pe care o ofertam (la cerere sau la ofertare), acestia fiind kilometrii reali.

Practic, acest serviciu de vanzari auto second hand in Bacau presupune cercetarea pietei auto din spatiul comunitar sau dealeri auto online si intermedierea catre clientul final, la cerere.

Astfel ca aducem numai masini pe comanda, cu raport tehnic si kilometri reali.

Noi, aici, la EdiLogistics, ne-am propus sa avem doar clienti multumiti, venind cu promisiunea ca vom face impreuna efortul de a avea un rezultat final imbucurator.

Evident ca sa ne putem bucura impreuna 🙂 

 

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu contacteaza-ne fie pe alexandru@edilogistics.ro, fie la numarul de telefon 0745 495 342.

ps: ne gasesti si pe pagina de Facebook, aici.

 

No Comments

Post A Comment

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and Termene si Conditii

error: Content is protected !!