cum cumpar?

Magazinul este cu scop informativ. Nu vindem online, ci doar ne folosim de aceasta metoda in scop informativ pentru a te ajuta sa vezi ce masini ruleaza in parcul nostru.

In situatia in care o masina este pe stoc si o consideri o optiune, poti sa folosesti butonul “Adauga in cos” pentru a putea sa ne prezinti interesul pentru masina respectiva si pentru a putea fi contactat, pentru ca urmand pasii de cumparare, noi primim un e-mail cu datele tale de facturare pe care ii completezi la Check out.

In situatia in care urmezi pasii din magazin si mailul tau de plasare al comenzii ajunge la noi, nu inseamna ca masina va fi rezervata, pentru ca exista posibilitatea ca intre timp aceasta sa fi fost deja rezervata/ in proces de vanzare prin alte canale, altele decat site-ul nostru www.edilogistics.ro, cum ar fi Facebook, cunostinte, etc. Cu toate acestea va recomandam sa o faceti.

Acestea fiind spuse, daca ai “cumparat” masina de aici, din magazin, noi va vom contacta telefonic si daca masina a fost vanduta, cautand varianta in care sa iti oferim alta solutie, similara sau nu. Ca atare, procesul de colaborare cu tine va urmarii pasii din pagina Cum lucram, cautand sa iti oferim posibilitatea sa cumperi ceea ce ai nevoie.

A fost selectata plata cu numerar la livrare tocmai pentru a nu face/primi plati care nu exista, ci doar au scop informativ.

Iti multumim ca ai ajuns aici si iti dorim o colaborare frumoasa alaturi de noi.

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and Termene si Conditii

error: Content is protected !!