Consultanta auto in Bacau

consultanta auto in Bacau

Consultanta auto in Bacau

De ce consultanta auto in Bacau? Hai sa ne imaginam urmatorul scenariu:

Te gandesti sa iti cumperi o masina noua.

Ai decis bugetul, clasa masinii, insa nu stii sigur ce optiuni ai.

Fie ca vorbim de brandul auto la care inca nu te-ai decis, sau de ce nu chiar  de modelul masinii, ti-ai dori ca cineva sa iti simplifice lucrurile.

Sa iti cantareasca optiunile. 

Pentru ca efectiv nu e zona ta de expertiza si nu intelegi toate detaliile la care ai acces: multitudinea de oferte de pret, de finantare, de dotari.

Subit te apuca o stare de disconfort si-ti spui ca te vei ocupa tu si de asta … maine.

Dar daca ai avea suport ? Daca cineva ar fi alaturi de tine sa te indrume?

Gandindu-ne la acest scenariu, dar si la cel in care oamenii vor sa isi simplifice viata si sa economiseasca timp, am creat serviciul de consultanta auto in Bacau.

Acest serviciu de consultanta auto in Bacau presupune suportul nostru in achizitia unei masini noi, indiferent de unde o cumperi.

Scopul acestui serviciu de consultanta auto in Bacau este de a te ghida in asa maniera incat sa iei o decizie corecta independent de opiniile celor din jur, fie ca vorbim de familie, prieteni, consultanti auto din dealership, si sa ajungem la esenta: satisfacerea nevoii reale. 

De asemenea, acest serviciu vine si cu avantajul ca ti se pot furniza si servicii aditionale, cum ar fi asigurarea auto si/sau inmatricularea masinii,  dar si detalii privind mentenanta masinii pentru viitor: cat va costa revizia, ITP-ul, piesele, etc. Ca in orice domeniu, si domeniul auto are secretele lui. 

Ulterior, impreuna, comparam ofertele existente pe piata raportate la calitate-pret, dotarile tehnice ale masinii si/sau orice alte elemente pe care tii sa le detina viitoarea ta masina noua, si luam decizia corecta.

Simplu si rapid.

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu contacteaza-ne fie pe alexandru@edilogistics.ro, fie la numarul de telefon 0745 495 342.

ps: ne gasesti si pe pagina de Facebook, aici.

ps2: daca totusi nu esti decis(a) sa cumperi o masina noua, poti opta pentru serviciul nostru de vanzari auto second hand. Detalii despre acesta gasesti aici.

No Comments

Post A Comment

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and Termene si Conditii

error: Content is protected !!